fotbollströjor, barcelona tröja
نوشته شده توسط : malinda9n

Vanligtvis är det inte viktigt för oss att tänka på situationen i det andra laget, ronaldo tröja men i detta speciella fall tror jag att det är vettigt att veta om det.

Om jag inte var manager i Liverpool kanske jag kunde njuta av real madrid tröja barn berättelser om Leicester och Tottenham mer. Detta är ett ganska bra år för att bli mästare, eftersom en hel del klubbar som kämpar för denna avdelning fotbollströjor är normalt sett inte inblandade. Det finns ett tryck för lag i toppen och vi kommer att se vem som hanterar det bättre.

Detta är den avgörande tredje för Tottenham och om du vill barcelona tröja bli mästare i Premier League, för Tottenham speciellt, är detta år en bra möjlighet.

Ingen vet vad som kommer att hända med Tottenham nästa år, om spelarna lämnar eller inte. I år har en bra situation med skador - utan viktiga aktörer verkligen skadades.

Kanske för Tottenham det är som en final. De måste vinna för att sätta press på Leicester. Om du vet om det tryck du vill använda detta: när Tottenham spelar mot Liverpool, är det oftast inte en födelsedagsfest - det är en hård kamp. Det kommer att bli en hög intensitet spel och vi måste använda detta.





:: بازدید از این مطلب : 610
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 مهر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: